вівторок, 10 січня 2012 11:46

Симоненко запропонував український газ віддати народу, а російський - олігархам

Симоненко запропонував український газ віддати народу, а російський - олігархам

Компартія вимагає негайно розпочати процес приєднання України до Єдиного економічного простору (ЄЕП).

Як повідомила прес-служба КПУ, про це сьогодні заявив, виступаючи у Верховній Раді, голова парламентської фракції комуністів Петро Симоненко.

За його словами, зовнішньополітичний курс нинішньої української влади "не витримує критики".

"Всупереч здоровій логіці і своїм передвиборчим обіцянкам, за великим рахунком, нічого не зроблено, щоб досягти такого рівня економічних зв'язків з Росією, який би дозволив повною мірою забезпечити енергетичну безпеку України, забезпечити прийнятні для нашої економіки ціни на "блакитне золото" - газ", - зазначив Симоненко.

На його переконання, своєю непродуманою політикою уряд загнав країну у "газову безвихідь" і тепер намагається вибратися з неї, підвищуючи ціни на газ для населення та ЖКГ.

"Компартія вимагає встановити жорсткий державний контроль над усіма без винятку свердловинами на Україні, забезпечити наше ЖКГ газом вітчизняного видобутку. Дешевий український газ для населення, а дорогий російський, якщо не здатні домовлятися - для олігархів", - підкреслив Симоненко.

Крім того, комуніст зажадав негайно розпочати процес приєднання до Єдиного економічного простору з Росією, Білоруссю і Казахстаном.

Зараз ви читаєте новину «Симоненко запропонував український газ віддати народу, а російський - олігархам». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

13

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути