Ексклюзиви
субота, 18 червня 2011 13:53

Симоненко пообіцяв вивести на вулицю людей

Симоненко пообіцяв вивести на вулицю людей

Комуністи будуть організовувати масові акції протесту проти проведення пенсійної реформи, заявляє лідер Комуністичної партії України Петро Симоненко.

"Ситуація дійсно складна. Те, що потрібно піднімати людей, я в цьому аніскільки не сумніваюся", - сказав він на прес-конференції в рамках 44-го з'їзду КПУ в суботу в Києві.

"Те, що потрібно, у нас піднімати людей, немає жодного сумніву. Ми, комуністи, готові до цього і будемо цим займатися", - підкреслив він.

Симоненко відзначив, що масові акції протесту проти погіршення соціального становища населення проходять в різних країнах світу.

"Я ще раз підтверджую - ми будемо також організовувати ці виступи для того, щоб не відбулося прийняття в цілому пенсійної реформи", - заявив він.

Нагадаємо, 16 червня Верховна Рада підтримала у першому читанні законопроект про пенсійну реформу. За урядовий варіант реформи проголосували в четвер 245 депутатів з 381, зареєстрованого у залі.

Зараз ви читаєте новину «Симоненко пообіцяв вивести на вулицю людей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

17

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути