Ексклюзиви
понеділок, 08 лютого 2010 13:10

Симоненко хоче від Януковича референдум по НАТО

Симоненко хоче від Януковича референдум по НАТО

Лідер комуністів Петро Симоненко вважає, що новий президент повинен ухвалити рішення і провести всеукраїнський референдум по НАТО і Єдиному економічному простору.

Про це Симоненко сказав на засіданні Погоджувальної ради в понеділок.

Симоненко підкреслив, що в парламенті зареєстрований відповідний проект N4436 (про призначення всеукраїнського референдуму за народною ініціативою щодо членства України в Організації Північноатлантичного договору і участі в Єдиному економічному просторі).

Він підкреслив, що "продовжується, у тому числі і під час виборчих кампаній, використання деяких дуже хворобливих питань для розколу нашого суспільства".

"Потрібно провести всеукраїнський референдум. Була воля нашого народу і це необхідно вирішити", - підкреслив лідер комуністів.

За його словами, якщо президент Віктор Ющенко затягував з проведенням всеукраїнського референдуму порушуючи Конституцію, то Верховна Рада повинна ще раз висловити свою волю і "вимагати вже від нового президента, щоб це рішення було ухвалене", повідомляє Інтерфакс.

Зараз ви читаєте новину «Симоненко хоче від Януковича референдум по НАТО». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

13

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути