середа, 17 квітня 2013 14:34

Симоненко дав зрозуміти, що новий Кабмін нічого не змінить, але до п'ятниці ще подумає

Симоненко дав зрозуміти, що новий Кабмін нічого не змінить, але до п'ятниці ще подумає
Петро Симоненко. Фото: lenta-ua.net

Лідер фракції КПУ Петро Симоненко переконаний, що навіть якщо Верховна Ради відправить у відставку Кабінет Міністрів України, то це не змінить кардинально ситуацію. Про це він заявив відповідаючи на запитання Gazeta.ua, чи підтримають комуністи ініціативу опозиції відправити уряд у відставку.

За його словами, остаточну відповідь комуністи скажуть у п'ятницю.

"Правлячий клас олігархів розколотий на дві частини. Перша частина — це Партія регіонів, друга — так звана опозиція. Одна частина цього олігархічного класу в основному спирається на національний капітал, інші використовують, все що має, але в основному, все це відбувається за підтримки закордонного капіталу. І ось вони сьогодні гризуться за владу. І в цій ситуації загострення їхньої боротьби відбувається пропорційно тому, як зменшується державне корито", - сказав комуніст.

Окрім того він наголосив, що у боротьбі за майбутнє президентство "вони йдуть на все".

"А що у нас буде, якщо ми проголосуємо? Припустимо зняли уряд, то хто його сформує? Які політичні сили? Я вам одразу скажу, що як і в 2006 році будуть домовлятися між собою олігархи із ПР з помаранчевою командою. І в 2006 році ця ситуація була, коли у складі уряду Януковича половина міністрів була зі складу помаранчевої команди", - нагадав Симоненко.

Окрім того він наголосив, що в результаті реалізації такої ініціативи опозиції "нічого не зміниться в політиці держави".

Зараз ви читаєте новину «Симоненко дав зрозуміти, що новий Кабмін нічого не змінить, але до п'ятниці ще подумає». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

17

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути