середа, 03 квітня 2013 19:49

Сімох "свободівців" затримали за "обстріл" сніжками "регіоналки" - ЗМІ

Сімох "свободівців" затримали за "обстріл" сніжками "регіоналки" - ЗМІ
Депутата від ПР Ірину Горіну 2 квітня закидали снігом біля будівлі ВР. Фото: kharkov.comments.ua

Затримали сімох активістів від ВО "Свобода", яких підозрюють у "обстрілі" сніжками, льодом та землею депутатів під Верховною Радою. Про це "5 каналу" повідомив один із затриманих Кирило Бабінцов, який зараз перебуває в Печерському райвідділі столичної міліції, пише "Українська правда".

За словами активіста, правоохоронці порушили кримінальну справу за спробу вбивства депутатки-"регіоналки" Ірини Горіної.

"До мене близько 11 години ранку приїхали додому працівники міліції, вручили повістку про необхідність з'явитися в якості свідка, і доставили мене в Печерський відділок міліції, де я з того часу і перебуваю", - розповів Бабінцов.

"Слідчий провів зі мною допит і, наскільки мені стало відомо, порушено кримінальну справу про те, що начебто (депутатку, яку вчора закидали сніжками) намагалися вбити", - додав він.

Бабінцов також додав, що, за його інформацією, затримано ще близько шести членів партії "Свобода".

Водночас, відповідальний за зв'язки з громадськістю ВО "Свобода" Олександр Аронець на своїй Facebook-сторінці написав, що в райвідділку лише двоє "свободівців".

"Наші хлопці на даний момент не затримані. Їм вручили повістки про допит в якості свідків. Зараз в райвідділку двоє "свободівців". Але знаючи наших правоохоронців, цілком ймовірно, що їх з допиту вже не випустять!", - сказав він.

Як відомо, у вівторок депутат Партії регіонів Ірина Горіна заявила, що після закриття вечірнього засідання Ради люди, які були на мітингу, закидали її та інших жінок-депутатів, землею і льодом.

2 квітня о 21.20 Горіна звернулася до міліції з заявою про те, що її обкидали сніжками невідомі особи з числа учасників політичної акції. Столична міліція відкрила кримінальне провадження за фактом хуліганських дій у відношенні народного депутата. Пізніше Горіна заявила, що її хотіли вбити.

Зараз ви читаєте новину «Сімох "свободівців" затримали за "обстріл" сніжками "регіоналки" - ЗМІ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

139

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути