Ексклюзиви
середа, 12 лютого 2014 09:53

"Сімейство" Януковича за три тижні нажило 15 мільярдів гривень - нардеп

"Сімейство" Януковича за три тижні нажило 15 мільярдів гривень - нардеп
Леся Оробець Фото: Facebook

Протягом трьох тижнів з моменту спроби переговорів між владою і опозицією залишився лише "сухий залишок".

Про це на своїй сторінці у мережі Facebook написала народний депутат України Леся Оробець.

"ЖОДЕН політв'язень не реабілітований попри т. зв. "закон про амністію". Є безліч громадян, яких прокуратура хоче посадити на 12-15 років, але з огляду на необхідність приспати пильність готова перед "судом", на якому їх посадить, потримати їх пару місяців "під домашнім арештом". Хітом є вчорашні події з чотирма "афганцями", які здали ментам злодія. Злодія, я впевнена, менти випустили тут же, похвалили, думаю, ще пригостили сигаретами", - написала парламентар.

Також нардеп вказала на відсутність кадрових змін у владі.

 "Азаров відпочиває у себе в маєтку в Австрії. З огляду на те, що він ні дня не займався бізнесом (якщо не враховувати створення "системи адміністрування ПДВ" і взагалі всієї нинішньої податкової) - живе він там у видимій бідності. Терпить загнивання і геїв, це ж не рідна Калуга", - додала нардеп.

"В.О. уряду в тому ж складі керує на чолі з Арбузовим (хоч у когось мрії все збуваються і збуваються) і робить вигляд, що нічого не сталося. Янукович нещодавно підписав якийсь папір, що замінює Конституцію і надає в.о. уряду повноваження конституційного уряду", - додала Оробець.

Крім того нардеп заявила, що "на "некерованих стрибках курсу" святе сімейство з Арбузовим на чолі заробило пару сотень мільйонів доларів".

"Ну і головне - святе сімейство нажило за ці три тижні ще 8 - 12 - 15 мільярдів гривень! Хоч, правда, з виконанням бюджету за надходженнями на 60%", - резюмувала Оробець.

Зараз ви читаєте новину «"Сімейство" Януковича за три тижні нажило 15 мільярдів гривень - нардеп». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути