Ексклюзиви
пʼятниця, 01 грудня 2017 14:30

Силові органи на чолі з СБУ ведуть тотальну протидію НАБУ - Ситник

Силові органи на чолі з СБУ ведуть тотальну протидію НАБУ - Ситник
Артем Ситник. Фото: portal.lviv.ua

Українська правоохоронна система намагається протидіяти роботі Національного антикорупційного бюро.

Про це сказав директор НАБУ Артем Ситник на брифінгу.

"Хотів би подякувати своїм колегам за роботу, яку вони ведуть в умовах тотальної протидії всієї правоохоронної системи, особливо департаменту з боротьби з корупцією СБУ. Наші працівники мають мужність, адже усвідомлюють, що всі можливості спецслужб скеровуються на протидію роботи антикорупційного бюро", - зазначив директор НАБУ.

Він наголосив, що обшуки у працівників бюро СБУ провела з метою залякування НАБУ та зриву спецоперації з виявлення корупції в міграційній службі.

"У двох конспіративних приміщеннях НАБУ були проведені обшуки, також пройшли обшуки у працівників бюро та їхніх родичів. Вони супроводжувалися сценічною поведінкою працівників СБУ, пошкодженням майна... Жоден працівник бюро не затриманий, нікому не обрали запобіжного заходу", - сказав Ситник.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Шум, галас і пір'я" - Порошенко засудив міжвідомчу війну

29 листопада СБУ та ГПУ провели обшуки у працівників НАБУ. Затримали "агента НАБУ" нібито під час спроби передачі хабаря першому заступнику голови Державної міграційної служби Діні Пімаховій.

У НАБУ повідомили, що під час затримання працівника НАБУ Генеральна прокуратура та Служба безпеки України зірвали спецоперацію з викриття хабарників у Державній міграційній службі України.

Пімахова подала заяву до СБУ. Розповіла, що чоловік на ім'я Сергій Боярський пропонував їй хабар, від якого вона нібито відмовилася.

Зараз ви читаєте новину «Силові органи на чолі з СБУ ведуть тотальну протидію НАБУ - Ситник». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути