Ексклюзиви
субота, 02 грудня 2017 19:15

Схрон Партії регіонів і агентури Кремля - політолог зробив несподівану заяву про Раду

Схрон Партії регіонів і агентури Кремля - політолог зробив несподівану заяву про Раду
Сьогоднішня Верховна Рада - це схрон Партії регіонів і тих, кого надіслав Кремль, вважає політолог Віктор Небоженко. Фото: відкриті джерела

Сьогоднішня Верховна Рада - це схрон Партії регіонів і тих, кого надіслав Кремль. Про це сказав політолог Віктор Небоженко на одній із прес-конференцій.

"Сьогодні це один з найслабших складів. Це суміш ринку, в якому виступають політичні фокусники і демагоги, зі схроном для Партії регіонів.

Це унікально - сьогоднішній парламент є місцем консервування найбільш жорстоких, цинічних людей, які не встигли втекти, або яких Кремль відправив сюди", - заявив Небоженко.

Політолог назвав парламент "біржею корупційних послуг".

"Той, хто народний депутат, приходить на роботу, перш за все спокійненько може вирішити ту чи іншу проблему. Це дуже погано - самої парламентської діяльності практично мало. Щоб б вони там не говорили нам про кількість законопроектів і так далі.

З одного боку парламент страшно гниє. За соціологією отримуємо дуже погані результати - гірше ніж по сільській владі. Це жахливо", - зауважив він.

"З іншого боку країна може качнутися в сторону парламентської республіки від президентської. Тому що блискуче талановита людина, яка посіла посаду президента, ухитрився при цьому сильно дискредитувати інститут президентства", - резюмував Небоженко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як напрацювалася Рада за три роки: плюси і мінуси очима політологів

Три роки тому, 27 листопада, нардепи Верховної Ради восьмого скликання склали присягу. Їх обрали українці на позачергових виборах 26 жовтня 2014 року.

У Раді працює 422 депутати — 224 обрані за списками партій і 198 — в одномандатних округах. Свої повноваження парламент має припинити 2019 року.

Зараз ви читаєте новину «Схрон Партії регіонів і агентури Кремля - політолог зробив несподівану заяву про Раду». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути