четвер, 13 жовтня 2011 15:05

Шоу триває: Проти Тимошенко порушують ще одну справу?

Шоу триває: Проти Тимошенко порушують ще одну справу?

Сьогодні Служба безпеки України має намір оголосити про нову кримінальну справу проти Юлії Тимошенко. Розслідування у ній тривало півроку.

Таку інформацію поширили деякі інтернет-видання.

"Я не думаю, що буде нова справа, - прокоментував Gazeta.ua народний депутат із фракції НУ-НС Юрій Гримчак. - Це було б нелогічно, враховуючи, яка була реакція світу на вирок Тимошенко. Правда, сьогодні відбулася історична подія – Іран підтримав рішення Печерського суду. Це сама "демократична та відкрита" країна світу. Після цього нам тільки залишилося дочекатися підтримки Уго Чавеса (президента Венесуели – Gazeta.ua)".

Гримчак нагадав, що на екс-прем'єра є ще дві кримінальні справи – щодо "кіотських грошей" та закупівлі машин сільської медицини. "Не знаю, що там ще СБУ знайшло, але це називається політичним замовленням. Якщо ще місяць тому Європа говорила, що у справі Тимошенко проглядаються елементи політичного підтексту, то сьогодні вона відкрито каже: Це політична розправа", - зауважив політик.

"Нунсівець" наголосив, що Європа погрожує позбавити Україну Євро-2012 та дипломатичних паспортів українських чиновників. "Далі буде "заморожування" рахунків тих людей, які мають відношення до існування і функціонування авторитарного режиму в Україні. Будуть вони потім їздити відпочивати, як Олександр Лукашенко, в Сочі. Це буде єдине місце, де вони зможуть покататися на лижах, бо в Куршавель вже не пустять", - додав депутат.

Зараз ви читаєте новину «Шоу триває: Проти Тимошенко порушують ще одну справу?». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути