середа, 12 вересня 2012 12:07

Шевченко проти Кличка - як молодий націоналіст проти Симоненка - політолог

Шевченко проти Кличка - як молодий націоналіст проти Симоненка - політолог
Віктор Небоженко каже, що Шевченко не політик, тому Кличко правильно зробив, що відмовився від дебатів. Фото: liga.net.

На політичних дебатах лідеру партії "УДАР" Віталію Кличку і кандидату в депутати від партії "Україна - Вперед!" (№ 2 у списку), футболістові Андрію Шевченку не було би про що говорити, оскільки другий навіть не є політиком.

Про це в коментарі Gazeta.ua розповів політолог Віктор Небоженко.

"Це дійсно щось скандальне. Шевченко ж ще навіть не політик, ось в чому справа", - розповів політолог.

"Ви уявіть собі, якщо завтра який-небудь початківець-націоналіст, 17 річний, з партії "Свободи" викличе на політичні дебати лідера комуністів Симоненка. Піде Симоненко? Звичайно ж ні. Бо у Симоненка політична сила, у Симоненка вага. Навіщо йому робити це? У цьому сенсі абсолютно правильно поступив Кличко ", - зазначив Небоженко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Шевченко викликав Кличка на політичні дебати

На його думку, Шевченко - талановитий футболіст, а не політик.

"Це говорить про те, що донецькі політтехнологи використовують Шевченка не за призначенням. Він все таки талановитий футболіст. Навіщо вони так знущаються над ним? Я розумію, керівництво футбольного клубу "Шахтар" ненавидить "Динамо" (Київ) та його талановитого футбольного генія Шевченка", - підкреслив експерт.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кличко здивувався пропозиції Шевченка проводити дебати

Відповідаючи на запитання чому Шевченко захотів провести дебати саме з лідером "УДАРу", політолог пояснив, що це звичайна PR-кампанія партії.

"Я думаю, по-перше, Шевченко нічого не знав, про те, що у нього дебати. Йому ще не сказали. І той факт, що після цього в 15 інтернет-виданнях тут же кинулися говорити, що Кличко злякався - це говорить про те, що це звичайна PR-кампанія з надією на чорний PR. Я думаю, якби Шевченко вийшов і сказав: "Я переможець!", щоб далі ми хоча б сміялися, хоч був би якийсь анекдот. А так .. Це не смачно навіть ", - додав Небоженко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Якщо ви провладна партія, то ми готові до дебатів - Кличко відповів Шевченку

Також за його словами, Шевченко ще не знає, в яку партію він потрапив і він не знає що таке політика, а Кличко, за кілька років чогось навчився.
"Не може симулянт політичної партії під назвою "Назад-Україна!" або "Стояти-не рухатися!" обговорювати програму з політично діючої партією", - резюмував експерт.

Нагадаємо, Шевченко запропонував Кличку провести політичні дебати між командами партій "Україна - Вперед!" і "УДАР" про майбутнє країни.
Пізніше, у вівторок, Кличко був здивований пропозицією Шевченко провести політичні дебати, зазначивши, що не хоче дебатувати з Шевченком з приводу будівництва спортивних майданчиків.

Зараз ви читаєте новину «Шевченко проти Кличка - як молодий націоналіст проти Симоненка - політолог». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

17

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути