четвер, 14 лютого 2013 17:00

Сестра "регіонала" Олійника каже, що нардеп її не бив

Сестра "регіонала" Олійника каже, що нардеп її не бив
Володимир Олійник не бив сестру. Фото: elektorat.te.ua

Галина Пояркова, рідна сестра нардепа Володимира Олійника каже, що її бив інший брат — Анатолій.

Галина Миколаївна в коментарі Gazeta.ua розповіла, що 11 років доглядає хворого батька, який проживає в селі Бузівка Жашківського району на Черкащині. У 2005 році батько подарував свою хату її синові. Конфлікт між жінкою та її трьома старшими братами почався два роки тому, брати почали претендувати на це житло. Двоє братів живуть з родинами в тому ж селі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Олійник з братами переконали батька віддати хату сестрі

"Я доглянула маму, доглядаю батька, - каже по телефону Галина Миколаївна. - У 2011 році вони з'явилися і захотіли відібрати будинок. У мене був шок. Почалися погрози. Брат Анатолій приходив і мене бив у батьковій хаті. За добу мене побили два рази. Сусіди все це бачили. Міліція не їхала. Це все було з подачі Володимира. Дійшло до того, що я дзвонила в прокуратуру аби приїхала міліція. Все документально підтверджено, у мене є висновки судмедекспертизи, фотографії, де синець на півлиця. В суді справа дійшла до абсурду, що суд виніс постанову що розгляду і оскарженню моя справа не підлягає".

Галина Пояркова з чоловіком та сином живуть у Києві у власній квартирі. Галина Миколаївна проживала більшість часу у Бузівці. У батьківській хаті зробила ванну і туалет, почала робити ремонт.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Олійник заперечує, що хоче забрати хату в сестри

"У мене чоловік лікар, ми лікували батьків, до серпня 2011 року батька, - каже жінка. - Ліки купували власним коштом. На все є документальне підтвердження. Ніхто з братів не допомагав. Я вирішила звернутися до Кужель, коли побачила на що перетворився суд, коли мене побили. Я нічого в неї не просила, просто написала, коли побачила по телевізору як вона показує синьці Олійнику після відвідин Тимошенко. Зараз брати подали в суд, щоб розірвати договір дарування. Розумію, що в суді нічого не вдію, бо у брата є зв'язки і влада. Бізнесу у мене немає, я не працюю, весь час доглядаю батька. Не було такого, щоб я не пускала до нього братів. Я можу заборонити щось дитині, а це ж дорослі люди".

Нагадаємо, раніше Володимир Олійник повідомив, що один з братів забере їх батька до себе, а батько у свою чергу відмовився від будь-яких претензій на будинок на користь дочки Галини Пояркової.

Зараз ви читаєте новину «Сестра "регіонала" Олійника каже, що нардеп її не бив ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

30

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути