середа, 11 липня 2012 11:07

Сестра Льовочкіна отримала 24 мільйони з бюджету, щоб балотуватися в Раду

Рідна сестра голови Адмінінстрації президента Сергія Льовочкіна Юлія Льовочкіна отримала з державного бюджету України гроші на передвиборчу кампанію.

Про це повідомляє прес-служба громадського руху "Спільна Справа".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Вінниччині Партія регіонів роздає за голос по тисячі гривень - опозиція

Кримським осередком громадянського руху "Спільна Справа" в рамках незалежного моніторингу парламентських виборів виявлено факти використання адміністративного ресурсу на користь провладного кандидата в Феодосії, йдеться у повідомленні.

Так нещодавно на розвиток Феодосії з державного бюджету була виділена субвенція у розмірі 24 млн. грн. Ці кошти витрачаються на реалізацію проектів "Соціального центру Юлії Льовочкіної", який фактично є частиною передвиборчої кампанії "регіоналки".

  На фото: мер Феодосії Олександр Бартєнєв презентує Соціальний центр Юлії Льовочкіної
На фото: мер Феодосії Олександр Бартєнєв презентує Соціальний центр Юлії Льовочкіної

Аналогічні субвенції виділялися раніше на виборчі округи інших провладних кандидатів, зокрема, голови Верховної Ради Володимира Литвина.

У проведенні передвиборчої кампанії народному депутату Льовочкіній також активно допомагає феодосійський міський голова Олександр Бартєнєв, який залучає до організації зустрічей Льовочкіної з виборцями місцевих службовців, працівників бюджетної сфери.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Вінниччині кандидат у депутати задобрює виборців халатами

Відтак, Юлія Львочкіна, за державний кошт роздає людям подарунки та призи. 29 червня 2012р. відбулося урочисте вручення велосипедів листоношам Кіровського району від Соціального Центру Юлії Льовочкіної за програмою "Велосипед для листоноші".

У Феодосії відбувся відкритий турнір з мотоперегонів. Змагання зібрали на трасі Челноковського близько ста спортсменів, безліч глядачів та зіркових гостей. Спеціальний приз, заснований соціальним центром Юлії Льовочкіної, вручили ветерану спорту феодосійцю Ігорю Непомнящему. Підтримка, що надається центром ініціативам феодосійців, дозволила городянам висунути кандидатуру Юлії Льовочкіної на майбутні парламентські вибори.

Юлія Льовочкіна, яка є рідною сестрою голови Адміністрації Президента України Сергія Льовочкіна, планує балотуватись по виборчому округу №6, до якого, окрім міста Феодосії, також входять Кіровський та частина Ленінського району Криму.

Зараз ви читаєте новину «Сестра Льовочкіна отримала 24 мільйони з бюджету, щоб балотуватися в Раду». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

48

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути