вівторок, 03 липня 2012 17:45

На Вінниччині кандидат у депутати задобрює виборців халатами

Оксана Калетнік, яка збирається балотуватися на 16-му виборчому окрузі Вінниччини, продовжує роздавати виборцям подарунки.

Навесні вона змінила своє прізвище Єлманова на Калєтнік. Є племінницею нардепа від Партії Регіонів Григорія Калєтніка, ректора Вінницького аграрного університету, та сестрою головного митника України Ігоря Калєтніка. У списку найбагатших українців 2010 року стоїть на 134-му місці із статками у 39,1 млн дол. Голова правління Благодійного фонду "Батьківська земля", член Національної ради з питань телебачення та радіомовлення.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Стало відомо, де "регіонали" тримають "гречку" для підкупу виборців

15 червня, напередодні Дня медичного працівника, у районах 16-го округу Оксана Калетнік роздавала халати та кардіопередавачі "Телекард". У виборчий округ № 16 входять Могилів-Подільський, Ямпільський, Крижопільський, Піщанський, Чечельницький райони. У медичних закладах цих районів складали списки усіх лікарів і медсестер. Там же вказували розмір одягу.

За словами головного лікаря Чечельницької райлікарні Сергія Могили, вони отримали більше 400 халатів.

"Тепер у кожного медпрацівника є новий халат. Подарувала також нашій лікарні "Телекард". Це апарат для передачі даних кардіограми на відстані. Тобто, ми можемо за допомогою телефонного зв'язку повідомити всі дані, і з вінницького кардіоцентру нашого пацієнта можуть проконсультувати. Це дуже зручно, вважаючи на далеку відстань від обласного центру", - сказав він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Мажоритарник витратить від півмільйона доларів до п'яти"

Загалом у 5-ти районах отримали 2946 медичних халатів та 37 кардіопередавачів. Середня ціна халату — 120 грн, "Телекарду" — 8 тис. грн.

"Зрозуміло, що для нашого дотаційного району не під силу придбати такий кардіопередавач. До кінця року Оксана Миколаївна обіцяла забезпечити "Телекардами" всі амбулаторії району. Їх у нас вісім. Добре, що перед виборами нас трохи забезпечують. Перед минулими виборами нам дали три автомобіля, УЗД-апарат, дихальний апарат. Сподіваємось, що і цього року буде якась поміч від кандидатів", - продовжив Сергій Миколайович.

Зараз ви читаєте новину «На Вінниччині кандидат у депутати задобрює виборців халатами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

11

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути