пʼятниця, 15 лютого 2019 13:24

"Серед нас є всі – порохоботи, юліфани, противсіхи" - Євген Дикий про спекуляції на атовцях

"Серед нас є всі – порохоботи, юліфани, противсіхи" - Євген Дикий про спекуляції на атовцях

Українські воїни – не однорідні за своїми політичними поглядами. Про це Gazeta.ua розказав ветеран АТО, громадський активіст Євген Дикий.

"Нас - 320 тисяч. І серед нас є всі – порохоботи, юліфани, противсіхи. Не здивуюся, якщо є окремі прихильники "Опоблоку", - розказав Дикий. - На нещодавньому з'їзді Тимошенко виступали якісь "кіборги". Вони мають на це повне право. Не вважаю, що їх купили за гроші. Знаю таких, кого не купиш. Вони настільки ненавидять владу, що готові підтримати будь-яку альтернативу. Згадайте хоча би мою однополчанку Надіньку Савченко. Так само не за гроші стояли хлопці, які пікетували з'їзд Тимошенко з плакатами "Подружка Путіна – не наш головнокомандуючий".

Читайте також: Савченко подала документи до ЦВК без 2,5 мільйонів застави

"Я свого часу командував ротою в "Айдарі" з 95 добровольців. Серед них було дві людини з двома вищими освітами, шестеро юристів. І водночас були люди з 3-4 ходками на зону. Уявіть різноманіття всіх ветеранів. Тому будь-хто, хто виступає від імені усіх атовців, усіх волонтерів, вже свідомо чи несвідомо бреше, - додав Євген Дикий. - Зараз політики будуть дуже спекулювати на повазі нації до захисників країни. Виставлятимуть на показ своїх кишенькових атовців та волонтерів".

Захисники Донецького аеропорту виступили проти використання "кіборгів" та інших учасників АТО в політичних цілях. Зокрема засудили застосування слів "політичний кіборг" щодо Юлії Тимошенко. Так її охрестили на сцені нещодавнього з'їзду кандидатки у президенти.

Зараз ви читаєте новину «"Серед нас є всі – порохоботи, юліфани, противсіхи" - Євген Дикий про спекуляції на атовцях». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути