Ексклюзиви
середа, 06 лютого 2008 11:03

Семенюк розповіла чого домагається Тимошенко і куди підуть гроші від приватизації

"Нинішній уряд знову хоче пустити всі гроші від приватизації на проїдання. Поставити на підприємства своїх керівників, вимити оборотні кошти, набрати кредитів і продати швидко і дешевше своїм. Але з вигляду це будуть чесні і прозорі конкурси. Хочуть збільшити надходження до бюджету до 20 млрд. гривень. Мова йде про пропозиції, що стосуються продажу енергопідприємств, "Укртелекому", Одеського припортового заводу...", - про це глава ФДУ Валентина Семенюк заявила в інтерв"ю тижневику "Столичні Новини".

За її словами, "всі розуміють також, що приватизація сьогодні віддана на відкуп президентським виборам. Вони напевно будуть пов"язані з перерозподілом власності: і цього домагається Юлія Тимошенко".
 
"Навіть подумати страшно, якщо цим переділом займуться олігархи, що поставили на того або іншого кандидата. Всі гроші від приватизації служитимуть Тимошенко як кандидатові в президенти", - відзначила Семенюк.

За матеріалами: "Столичні Новини".
Зараз ви читаєте новину «Семенюк розповіла чого домагається Тимошенко і куди підуть гроші від приватизації». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути