субота, 29 травня 2021 00:03

Секретар РНБО - Мураєву: "Ви їсте російський хліб"

Секретар РНБО - Мураєву: "Ви їсте російський хліб"
Секретар РНБО був на вечірньому ефірі телеканалу. Фото: @rnbou

Секретар Ради національної безпеки і оборони Олексій Данілов заявив, що власник телеканалу "Наш", колишній "регіонал" Євгеній Мураєв "їсть російський хліб". Про це секретар РНБО сказав в ефірі програми "Свобода слова Савіка Шустера" увечері п'ятниці.

Данілов заявив про "російську навалу, яка в нашій країні в останні роки підняла голову".

"Те що на сьогоднішній день президент України спільно з апаратом Ради нацбезпеки робить приведення до ладу нашої країни, звичайно у вас це викликає обурення. Чому? Тому що ви їсте російський хліб. Ви є людина російського шовінізму. Ви сповідуєте Путіна, як свого лідера", - заявив Данілов Мураєву, який був у студії телеканалу.

"Я вже не кажу решту питань, які сьогодні є", - додав секретар РНБО.

"Зараз у нас іде війна з Російською Федерацією, яка вбиває наших хлопців, наших дівчат. Кожного дня російські снайпери вбивають українців, а ви тут щось там волаєте за канали Медведчука. Сором майте", - сказав Данілов Мураєву.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Канал Мураєва відбувся 228 тис. грн штрафу за образливі заяви в бік Збройних сил України

Перед цим колишній "регіонал" захищав самопроголошеного президента Білорусі, диктатора Олександра Лукашенка, а затриманого білоруського опозиціонера Романа Протасевича назвав "щенком".

"Он (Лукашенко) мне больше напоминает соседа, который наказывает щенка, который гадит у него в парадной. И это правильно", - заявив Мураєв.

2 лютого президент Володимир Зеленський затвердив рішення РНБО, яким заблокував діяльність трьох телеканалів: "112", NewsOne і ZIK. Санкції застосовуються до нардепа від ОПЗЖ Тараса Козака і юридичних осіб.

Докази антиукраїнської діяльності NewsOne, ZIK і "112" збирали вісім місяців, заявляв секретар РНБО.

19 лютого РНБО запровадила санкції проти нардепа від ОПЗЖ Віктора Медведчука і його дружини Оксани Марченко. Обмеження застосували в рамках кримінального провадження щодо фінансування тероризму.

11 травня генеральна прокурорка Ірина Венедіктова підписала повідомлення про підозру у державній зраді Медведчуку і Козаку.

13 травня Печерський районний суд міста Києва відправив Медведчука під цілодобовий домашній арешт.

Зараз ви читаєте новину «Секретар РНБО - Мураєву: "Ви їсте російський хліб"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

20

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути