неділя, 02 грудня 2012 11:34

Зараз для "донецьких" починаються часи Кучми 2002-2004 років - Кушнірук

Зараз для "донецьких" починаються часи Кучми 2002-2004 років - Кушнірук
У Януковича є шанс виграти президентські вибори, коли в другий тур вийде Олег Тягнибок, вважає Кушнірук ФОТО: Ольга Каменєва

У президента Віктора Януковича зараз багато реальних проблем. Президентська кампанія фактично уже почалася. Поглиблення економічної кризи грає проти Януковича та його "сім'ї".

Про це в інтерв'ю "Газеті по-українськи" сказав економіст, член Центрального проводу Української народної партії Борис Кушнірук.

"Питання лише в тому, скільки Віктору Федоровичу треба буде віддати відкупного наступнику. Якщо прийде Кличко, може, взагалі нічого не потрібно буде давати. У нього немає того масштабу "хвача", як у тих, хто перейшов через бізнес", - заявив він.

За його словами, у Януковича є шанс виграти президентські вибори, коли в другий тур вийде Олег Тягнибок.

"Сподіваюся, Тягнибок та "Свобода" зіграють тонше. Скажуть: "Ми не дамо розіграти антиукраїнський сценарій, тому підтримуємо єдиного кандидата від опозиції". Інший варіант для Януковича — в силовий спосіб продавити результати виборів. Тоді він ризикуватиме всім, зокрема життям. Не тільки на Заході, а й у Центрі, на Сході, Півдні є безліч людей, які хочуть фізичної страти чинного президента", - додав економіст.

Він вважає, що через нову Верховну Раду "донецьким" буде значно складніше, ніж зараз, проводити будь-яке рішення.

"Їхні депутати, з якими мені доводилося говорити, кажуть, що це почнеться з наступної весни. Не буде важелів тримати в страху. 2002 року Кучма почав наїжджати на Інну Богословську, на що вона йому відповіла: "Леоніде Даниловичу, взагалі-то ви президент лише до 2004 року, а я — депутат до 2006-го. Проблеми можуть бути у вас, а не в мене". Тут логіка та сама. Мільйонери, які пройшли за списком Партії регіонів та по мажоритарці, є доволі незалежними людьми. Захищатимуть себе та свою власність. Зараз для "донецьких" починаються часи Кучми 2002-2004 років. Мажоритарка для них створила чимало перепон, бо домовлятися доведеться із кожним окремим депутатом", - зауважив Кушнірук.

Повністю інтерв'ю читайте тут

Зараз ви читаєте новину «Зараз для "донецьких" починаються часи Кучми 2002-2004 років - Кушнірук». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

206

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути