понеділок, 17 вересня 2012 17:41

Сех розповіла, як влада фальсифікуватиме вибори

Сех розповіла, як влада фальсифікуватиме вибори

Сьогодні під час прес-конференції голова Львівської обласної організації ВО "Свобода" Ірина Сех розповіла, що Центральна виборча комісія дозволила проводити засідання окружних виборчих комісій з жеребкування складу дільничих виборчих комісій не голові комісії, а обраному головуючому.

"Що ж саме буде відбуватися під час жеребкування?...Окружні виборчі комісії уже створені й ми бачимо, що переважну більшість, це чітко, в усіх окружних комісіях, в усіх куточках України мають регіони. Але нюанс у тому, що десь голови їхні, а десь не є їхні", - розповіла Сех.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Львові на мітинг "Собору" прийшли 4 тисячі осіб

"Тому, власне, і ті рекомендації, які вони давали писали, що один план дій коли голова наш, другий коли не наш і третій, коли нема нашої більшості. Зажди засідання проводить голова окружної виборчої комісії. А відповідно до цієї постанови проводити засідання де відбуватиметься жеребкування проводитиме головуючий, а не голова. Тобто де немає їхнього підконтрольного голови, то там більшість обере головуючого", - додала вона.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Філарет закликає людей голосувати за кандидатів, які захищають українську мову

Крім того, Сех зазначила, що за рішенням ЦВК жеребки та посудина для жеребкування визначатимуться на якомусь закритому засіданні, що порушує усі норми.

Зараз ви читаєте новину «Сех розповіла, як влада фальсифікуватиме вибори». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути