Ексклюзиви
пʼятниця, 05 серпня 2011 11:40

Спецтема: Тимошенко — за ґратами

Ще один свідок обвинувачення підтримав Тимошенко?

Ще один свідок обвинувачення підтримав Тимошенко?

У судовому засіданні оголосили перерву до 11.50

До цього екс-міністр з питань надзвичайних ситуацій Володимир Шандра заявив, що газові директиви на голосування не ставилися оскільки перший віце-прем'єр Турчинов зазначив, що у цьому немає жодної потреби.

В інтерв'ю журналістам адвокат Тимошенко Юрій Сухов зазначив, що свідок Шандра фактично підтримав захист, "оскільки точно сказав, що питання завтердження директив Кабміну на засіданні не розглядалося".

На запитання, хто зі свідків буде ще допитаний захисник сказав, що йому про це нічого невідомо.

"Поява в суді кожного зі свідків для мене несподіванка. Коли оголошують свідка, я швиденько намагаюся вивчити його свідчення на досудовому слідстві, а потім швиденько ставлю питання. Єдине, що я знаю, що від свідків прийшла відповідь, що вони не отримали повістки, бо не проживають за вказаними в них адресами. Це Ющенко, Пинзеник, Шлапак(екс-перший заступник голови Секретаріату президента, постійний представник президента у Кабміні-ред.), Соколовський (уповноважений екс-президента Віктора Ющенка з енергетичних питань Богдан Соколовський-Ред.). Дивно те, що вся Україна знає, що Ющенко не проживає на Малопідвальній, куди шлють повістки", - зауважив Сухов.

Адвокат також розпопів, що Тимошенко подала клопотання про залучення нових свідків до справи.

"Сьогодні суд оголосив, хто був присутній на засіданні уряду 19 січня 2009 року. Суд ознакомлений з тим, хто був там присутній. Це підтвердив і свідок Шандра. Ми подали сьогодні подали клопотання про залучення свідків і якщо суд відхилить його, то це буде просто абсурдом", - резюмував Сухов.

Зараз ви читаєте новину «Ще один свідок обвинувачення підтримав Тимошенко?». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути