середа, 15 липня 2020 13:26

Ще один "слуга" хоче бути мером Києва

Ще один "слуга" хоче бути мером Києва
Гурін балотувався до парламенту по мажоритарці. Фото: Facebook-сторінка нардепа.

Народний депутат від "Слуги народу" Дмитро Гурін братиме участь у партійному праймеріз щодо визначення кандидата на міського голову Києва. Про це "слуга" заявив у Facebook.

"У мене добра новина — я йду на праймеріз мера столиці, тому що я хочу змінити Київ і тому, що мене не влаштовують всі інші варіанти без варіантів. Я люблю Київ, багато років займаюся розвитком міст і територій і хочу, щоб від "Слуги народу" балотувався реальний кандидат, а не зручний спарінг-партнер", - написав він.

Нардеп повідомив, що 2 тижні тому київська партійна організація СН розробила порядок відбору єдиного кандидата від партії. Як зазначив депутат, це повноцінна процедура — з представленням програм, дебатами, декількома рівнями відбору і великою кількістю уваги від ЗМІ.

"Ми розробили її такою, щоб всі кияни могли оцінити, що реально пропонують кандидати і чи є серед них реальні кандидати, а не фейки. Але складається враження, що на нас забили і ніякої повноцінної процедури праймеріз не буде. А буде замість неї черговий конкурс краси — і замість можливості вибору ми знов отримаємо кота в мішку. Тому я вирішив не чекати, поки оголосять збір документів для кандидатів (бо скидається на те, що можуть і не оголосити) і заявити про своє рішення", - написав нардеп.

Раніше про бажання балотуватись у мери Києва заявляли "слуги" Олександр Дубінський, Олександр Качура та Микола Тищенко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Велике будівництво" Зеленського не допоможе "слугам" на виборах - політтехнолог

38-річний Дмитро Гурін балотувався по 218-му округу (частина Святошинського та частина Оболонського районів міста Києва).

З 2002 року працював дизайнером у Москві, у студії Артемія Лебедєва. 12 років очолював власну діджитал та рекламну агенцію. Під час Революції гідності віддалено брав участь у проєкті "Хроніка поточних подій", згодом повернувся в Україну.

З 2016 року працював радником із комунікацій у Міністерстві охорони здоров'я.

Отримав у складі авторського колективу друге місце на міжнародному конкурсі проєктів будівлі Музею героїв Небесної сотні.

Президент Володимир Зеленський особисто добиратиме кандидатів у мери на місцеві вибори, заявляв раніше голова партії "Слуга народу" Олександр Корнієнко.

Зараз ви читаєте новину «Ще один "слуга" хоче бути мером Києва». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути