понеділок, 17 грудня 2012 23:57

Ще один скандал не вплине на імідж Табачника - експерт

Ще один скандал не вплине на імідж Табачника - експерт
Фото: ru.tsn.ua

Міністерські посади в країні у нас призначають не за принципом ефективності, а за принципом політичної консолідації в певному секторі економіки.

Про це в коментарі Gazeta.ua сказав політолог Сергій Таран.

"Це бажання на всю країну підкреслити, що призначені міністерські посади не є фігурами національного масштабу, а  є ставлениками одного політичного клану. Це матиме лише резонанс в політичному значенні. Я не думаю, що за цим будуть стояти практичні наслідки, тому що міністерські посади в країні в міністерствах у нас призначають не за принципом ефективності, а політичної консолідації в певному секторі економіки", - пояснив він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В опозиції дізнались, що Янукович підпише угоду про зменшення ціни на газ у Москві

"Ще один скандал не змінить, ані імідж Табачника, ані практичні наслідки, тому що у нас на міністерські посади призначають не людей, які мають робити всенаціональні проекти, а лише ставлеників політичної сили, тобто близьких, або до Партії регіонів, або до сім'ї Януковича. Ще один скандал у Верховній Раді на це не вплине", - додав політолог.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тарасюку запропонували посаду заступника глави "Батьківщини"

Нагадаємо, народний депутат В'ячеслав Кириленко заявив, що оскільки кардидатура Дмитра Табачника знову буде внесена на посаду міністра освіти, то опозиція йому не дасть жодного виступу в парламенті. "Табачника цинічно проштовхують на керівника освіти тільки для того, щоб знущатися, насміхатися над усім українським. Називайте це новими традиціями, не новими, але з підходом у вигляді Табачника, жодного діалогу бути не може. Гадаю, ми не дамо йому жодного виступу в парламенті", - сказав політик.

Зараз ви читаєте новину «Ще один скандал не вплине на імідж Табачника - експерт». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути