Ексклюзиви
субота, 24 червня 2006 18:03

СБУ: знайдений паспорт Пукача - справжній

 

Голова СБУ Ігор Дріжчаний стверджує, що закордонний паспорт на ім"я колишнього начальника зовнішнього спостереження МВС України Олексія Пукача, знайдений при ліквідації конвертаційного центру в Києві - справжній. Про це він заявив сьогодні в Києві.

– Наскільки мені відомо, експертизу (паспорту) закінчено. Паспорт справжній. Він разом з матеріалами обшуку (в приміщенні, де було розташовано конвертаційний центр – "ГПУ") передано до Генпрокуратури для перевірки в ході розслідування справи по вбивству журналіста Георгія Гонгадзе, - сказав голова СБУ.

– Зараз знаходиться в Генпрокуратурі України, - ще раз підкреслив Дріжчаний.

Нагадаємо, що 16 червня СБУ повідомила, що під час спецоперації виявлено закордонний паспорт на ім"я О. Пукача. Документ знайшли у керівника угруповання, яке займалось протиправними "конвертаційними" операціями, а також контрабандним ввезенням та реалізацією в країні дорогоцінного каміння.

Наступного дня міністр внутрішніх справ України Юрій Луценко висловив думку, що генерала міліції Пукача, який перебуває у міжнародному розшуку за звинуваченням в організації вбивства журналіста Георгія Гонгадзе, немає в живих.

Луценко зазначив, що він не може цього довести, однак наголосив на тому, що "якщо спровадили на той світ Юрія Кравченка, то навряд чи залишили живим Пукача з його паспортами", повідомляє УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «СБУ: знайдений паспорт Пукача - справжній». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути