вівторок, 09 квітня 2019 16:03

СБУ візьметься за Зеленського

СБУ візьметься за Зеленського
СБУ перевірятиме кандидата у президенти Володимира Зеленського на зв'язок з російськими спецслужбами. Фото: Reuters

Служба безпеки України отримала звернення центру "Миротворець" про фінансування виборчої кампанії кандидата в президенти Володимира Зеленського з боку російських спецслужб.

"Отримали звернення. Головне слідче управління вивчатиме", - сказала речник СБУ Олена Гітлянська, пише "Інтерфакс-Україна"

У "Миротворці" заявляють, що "спецслужби російського агресора і створені ним терористичні організації беруть безпосередню участь у фінансуванні виборчої кампанії кандидата в президенти України Володимира Зеленського".

Це звернення адресовано СБУ, Раді національної безпеки і оборони та Верховній Раді.

РНБО відреагувала на звернення наступним чином.

"До Ради національної безпеки і оборони України надійшов лист про втручання ФСБ РФ у вибори президента України. Згідно із законодавством, РНБО не має повноважень здійснювати оперативно-розшукову діяльність, щоб перевірити наведені факти, тому отримані матеріали направлено до Служби безпеки України", - повідомили у відомстві.

Сайт "Миротворець" публікує інформацію про людей, які становлять загрозу українській державі та суспільству, скоїли злочини проти основ національної безпеки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Коломойського внесли у "Миротворець"

ЦВК обробила 100 % протоколів дільничних виборчих комісій. Лідирує шоумен Володимир Зеленський, якого підтримали 30.24% виборців, а це майже 6 млн людей.

У 2-ий тур із ним виходить чинний глава держави Петро Порошенко. Його підтримали понад 3 млн виборців, що принесло 15.95%.

Вибори відбудуться 21 квітня.

Зараз ви читаєте новину «СБУ візьметься за Зеленського». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути