Ексклюзиви
понеділок, 18 жовтня 2010 14:51

СБУ "наїхала" на соратників Ющенка

СБУ "наїхала" на соратників Ющенка

Партія "Наша Україна" заявляє про тиск влади на депутатів від цієї політичної сили.

Про це під час зустрічі з виборцями сказав нардеп Андрій Парубій.

"Фактично у всіх регіонах відбувається тотальний тиск на всіх кандидатів він "Нашої України". Найбільш авторитетних представників партії змушують робити вибір – або ви йдете за списками ПР, або у вас починаються труднощі, а після виборів будете звільнені. Вчителі та лікарі особливо залежні від таких погроз",-зазначив Парубій

Зокрема, за словами нардепа, у місті Новий Роздол "Служба безпеки розпочала неприхований тиск на нашого кандидата на голову міста".

Влада хоче залякати авторитетних людей, вилучити їх з виборчого процесу, однак наші партійці відповідають гідно на такі погрози", - додав парламентар, якого цитує прес-служба партії.

Нардеп також навів на його погляд приклад тиску з боку влади. Так, за словами Парубія, в Бережанському районі голову адміністрації викликали в область і дали рознарядку на кількість процентів, які має зібрати ПР у даному регіоні.

У свою чергу, керівник Центрального виконкому партії Сергій Бондарчук заявляє, що в декількох областях представники ПР у ТВК блокують участь у кампанії "нашоукраїнців".

Раніше про тиск влади заявляли представники партії "Сильна Україна", а також Компартії. Так, нардеп Леонід Грач заявив, що дії "регіоналів" у Криму нагадують фашизм.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «СБУ "наїхала" на соратників Ющенка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

26

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути