Ексклюзиви
понеділок, 11 жовтня 2010 08:31

На місцеві вибори приїде тільки 50 міжнародних спостерігачів

На місцеві вибори приїде тільки 50 міжнародних спостерігачів
На місцевих виборах в Україні буде працювати не більше 50 міжнародних спостерігачів. Про це заявив в ефірі Радіо Свобода голова Комітету виборців України Олександр Черненко.

"Станом на вчора жоден міжнародний спостерігач в ЦВК не був зареєстрований. А з того, що я знаю взагалі, то місія ОБСЄ, оскільки пізно отримала запрошення від МЗС, не встигає організувати повноцінну місію, так як запрошення було лише півтора тижні тому ", - сказав він.

"Приїде два експерти від ОБСЄ, які десь тут будуть сидіти в Києві. Тобто швидше за все вони будуть як спостерігачі. Вони будуть зустрічатися з ЦВК, з політиками. Тобто місії повноцінної ОБСЄ не буде, відповідно - звіту не буде. Від ОБСЄ точно буде така оцінна місія ", - додав він.

За його словами, кілька дипломатичних представництв посольств своїх представників будуть реєструвати міжнародними спостерігачами.

"Я знаю, що Конгрес місцевих громад Парламентської Асамблеї Європи буквально на цьому тижні прибуде, але це теж нечисленна група, там їх просто на пальцях двох рук можна порахувати", - зазначив голова КВУ.

"Я думаю, взагалі в Україні не буде більше за півсотню міжнародних спостерігачів, які поїдуть, як правило, до Одеси, до Донецька, хтось ще кудись. Тому на міжнародних спостерігачів не варто сподіватися на цих виборах", - попередив Черненко

За матеріалами "Української правди"
Зараз ви читаєте новину «На місцеві вибори приїде тільки 50 міжнародних спостерігачів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути