Ексклюзиви
середа, 08 травня 2019 14:56

Савченко запропонувала Зеленському свої послуги

Савченко запропонувала Зеленському свої послуги
Савченко більше року провела в СІЗО за підозрою у підготовці теракту. Фото: УНІАН

Підозрювана у підготовці теракту нардеп Надія Савченко не проти очолити Міністерство закордонних справ або Міністерство оборони при президентові Володимиру Зеленському.

Про це політик сказала в ефірі телеканалу "112 Україна".

"Савченко корисна Зеленському як міністр оборони або міністр закордонних справ", - сказала вона.

"Я мала розмови з деякими людьми, які працюють чи дотичні до штабу. У нас не було розмови з Зеленським. По-людськи розумію, що йому буде нелегко. Це приблизно моя ситуація 2016-го - маю на увазі стрес, який доводиться відчувати, коли стаєш політиком. Я маю досвід, бачення, концепцію та готова запропонувати їх на розгляд", - зазначила Савченко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Савченко прирівняла себе до Зеленського

Народного депутата Надію Савченко випустили із СІЗО. Суд Броварського району Київської області постановив, що Савченко може вийти на свободу, оскільки у ніч на 16 квітня минав термін її утримання під вартою. Так само звільнили й колишнього керівника Центру звільнення полонених "Офіцерський корпус" Володимира Рубана.

Їх підозрюють у підготовці замаху на життя президента, прем'єр-міністра, членів уряду, народних депутатів, повалення конституцій­ного ладу. Вони нібито змовилися з ватажками ДНР Олександром Захарченком та Олександром Тимофєєвим. Після того, за версією слідства, в окупованих Макіївці, Горлівці й Донецьку купили зброю.

Зараз ви читаєте новину «Савченко запропонувала Зеленському свої послуги». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути