вівторок, 23 квітня 2019 10:41

Савченко прирівняла себе до Зеленського

Савченко прирівняла себе до Зеленського
Савченко після річного ув'язнення прийшла у парламент. Фото: УНІАН

Підозрювана у підготовці теракту нардеп Надія Савченко поставила свою політичну платформу в один ряд із партією Володимира Зеленського "Слуга народу", назвавши їх силами "нової генерації".

Про це вона заявила журналістам на брифінгу у Верховній Раді.

Нардеп наголосила, що залишиться у політиці.

"У нас [у парламенті наступного скликання] будуть політичні сили двох гатунків. Будуть політичні сили нової генерації, як "Слуга народу" та Громадсько-політична платформа Надії Савченко. Думаю, Смешко буде мати якусь подібну силу. І будуть політичні сили старої генерації, які зараз наповнюють парламент", — сказала Савченко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Не хочу, щоб ви зараз були травмовані" — Савченко прийшла в Раду

Народного депутата Надію Савченко випустили із СІЗО. Суд Броварського району Київської області постановив, що Савченко може вийти на свободу, оскільки у ніч на 16 квітня минав термін її утримання під вартою. Так само звільнили й колишнього керівника Центру звільнення полонених "Офіцерський корпус" Володимира Рубана.

Їх підозрюють у підготовці замаху на життя президента, прем'єр-міністра, членів уряду, народних депутатів, повалення конституцій­ного ладу. Вони нібито змовилися з ватажками ДНР Олександром Захарченком та Олександром Тимофєєвим. Після того, за версією слідства, в окупованих Макіївці, Горлівці та Донецьку купили зброю.

Зараз ви читаєте новину «Савченко прирівняла себе до Зеленського». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути