Ексклюзиви
четвер, 06 березня 2014 19:09

Санкції США у зв'язку з Україною не торкнуться особисто Путіна - ЗМІ

Санкції США у зв'язку з Україною не торкнуться особисто Путіна - ЗМІ
Фото: news4k.com

Президент РФ Володимир Путін не входить в список осіб, стосовно яких влада США можуть ввести санкції, повідомляє в четвер британська телерадіокорпорація BBC з посиланням на представника американської адміністрації.

"Тільки незвичайні і надзвичайні обставини можуть зажадати введення санкцій проти глави держави, і ми б не стали починати наші заходи з цього", - наводить BBC слова чиновника.

Раніше повідомлялося, що США вирішили ввести візові обмеження відносно громадян Росії і України, дії яких, на думку Білого дому, загрожують цілісності України. "Відповідно до вказівок президента США, держдеп сьогодні вводить візові обмеження щодо низки чиновників і приватних осіб", - йдеться в заяві Білого дому.

Між тим глава МЗС РФ Сергій Лавров заявив, що отримав від держсекретаря США Джона Керрі запевнення в тому, що списків російських чиновників, проти яких США хочуть ввести санкції у зв'язку з ситуацією на Україні, не існує, проте заяви про можливість таких санкцій все одно є погрозами.

Зараз ви читаєте новину «Санкції США у зв'язку з Україною не торкнуться особисто Путіна - ЗМІ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua
Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути