четвер, 26 січня 2012 13:20

Санкції проти української влади розпочнуться в липні?

Санкції проти української влади розпочнуться в липні?

Європа не буде застосовувати санкції проти України. Про це в коментарі Gazeta.ua сказав "бютівець" Андрій Шкіль.

"Санкцій проти України в цілому не буде. Вони не торкнуться пересічних громадян. Будуть застосовуватися персональні санкції проти українського державного апарату, чиновників та окремих осіб. Це питання обговорювалося на засіданні моніторингового комітету Ради Європи. Значна частина парламентарів, які є членами асамблеї, вважають, що необхідно застосовувати санкції проти окремих українських чиновників. Так само вважає і посол Франції з прав людини Франсуа Зімере. Днями йому не дали відвідати у Качанівській колонії Юлію Тимошенко та інших ув'язнених. Він не зміг здійснити свої функції", - зазначив він.

За словами депутата, з боку влади немає жодних кроків у напрямку участі керівників опозиції Юлії Тимошенко та Юрія Луценка у парламентських виборах. "Навпаки - посилюються репресивні заходи проти обох лідерів та їхніх родин. Тому тут справджується українське прислів'я про те, що коли довго запрягають, швидко їдуть. Ці санкції не забаряться і будуть десь на початку липня, коли стане відомо, чи беруть участь у виборах опозиційні лідери, в першу чергу Тимошенко", - зауважив Шкіль.

"Бютівець" впевнений, що президент Віктор Янукович слухає тільки тих, хто йому доносить інформацію "у одній із його затишних резиденцій". Тому, якщо він в Давосі почує про можливі санкції, буде вважати, що це дії друзів Тимошенко та опозиції.

Зараз ви читаєте новину «Санкції проти української влади розпочнуться в липні?». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути