Ексклюзиви
четвер, 08 листопада 2012 17:03

Самовисуванцю з Нової Каховки погрожують, бо той хоче перерахувати голоси

Самовисуванцю з Нової Каховки погрожують, бо той хоче перерахувати голоси
У Івана Вінника вкрали голоси. Фото: visti.ks.ua

У Новій Каховці люди проводять стихійні мітинги біля ОВК № 184 на підтримку кандидата у депутати самовисуванця Івана Вінника. Адже там результати виборів фальсифіковано. Про це він розповів на прес-конференції.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Імпічменту президенту не буде, бо в опозиції всі імпотенти - експерт

"Люди телефонують і радять мені боротися до кінця. А на моє підприємство тиснуть державні інстанції. Я є керівником заводу будівельних матеріалів №1 у Каховці. Рівень інвестицій у наш завод - 30 мільйонів євро. Ми є другим платником податків у Новій Каховці і входимо у десятку найбільших платників у Херсонській області. В останні дні я відчуваю тиск збоку державних інстанцій. Подробиць розповідати не буду, але моєму бізнесу загрожують", - сказав він.

Вінник наголосив, що він проводив хорошу виборчу кампанію і сподівався, що його перевага над конкурентами є настільки  очевидною, що сфальсифікувати результати не вдасться.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Регіонал" радить зробити "жорсткішими" вибори по мажоритарці

"У мене навіть не було власної юридичної служби. Тож захищати результати було нікому. Я думав,  що провів нормальну кампанію і змінити результатів ніхто не зможе. У самому місті Нова Каховка, що є центром округу, рівень моєї підтримки виборцями становив 50-60%", - сказав він.

Сьогодні Іван Вінник та представник УДАРу Валерій Карпунцов вимагають у ЦВК перерахунку на 6 дільницях. Адже вони мают безпосередні докази того, що там у Вінника вкрадено 100 голосів. Якщо ці голоси додати, то Вінник перемагатиме "регіонала" Дмитрука, адже сьогодні різниця становить 22 голоси на користь останнього.

Зараз ви читаєте новину «Самовисуванцю з Нової Каховки погрожують, бо той хоче перерахувати голоси». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути