Ексклюзиви
пʼятниця, 04 грудня 2015 10:30

"Самопоміч" піймали на співпраці з людьми Януковича

 

У міськраді м. Лубни (Полтавська обл.) 4 грудня планується висунення в секретарі Міськради лідера міського осередку "Самопомочі" Олександра Карпця.

Про це на умовах анонімності повідомив депутат міськради.

За висунення Олександра Карпця на цю посаду зібрано підписи 16 з 34 депутатів міськради. Серед тих, хто поставив свої підписи, - 4 представники "Самопомочі", 4 представники Опозиційного блоку, 2 представники фракції "Рідне місто" екс-губернатора Полтавщини 2010-2014 рр. Олександра Удовиченка, який раніше очолював обласну організацію Партії регіонів. Також до коаліції з колишніми "регіоналами" увійшли 2 представники партії "Укроп".

Майданівські партії - БПП "Солідарність", Батьківщина, ВО "Свобода" і Радикальна партія сформували "Демократичну коаліцію", до якої увійшли всі 15 депутатів від цих партій. Всього в міськраді Лубен 34 депутати. Наразі це перший зафіксований випадок об'єднання "Самопомочі" з екс-"регіоналами".

Зараз ви читаєте новину «"Самопоміч" піймали на співпраці з людьми Януковича». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути