Ексклюзиви
неділя, 18 листопада 2012 18:21

Саміт Україна-ЄС відбудеться за будь-яких умов - Єлисеєв

Саміт Україна-ЄС відбудеться за будь-яких умов - Єлисеєв
За словами Єлисеєва, час проведення саміту стане відомо найближчим часом. Фото: rferl.org

Представник України при ЄС Костянтин Єлисеєв заявляє, що запланований саміт Україна-ЄС відбудеться у будь-якому випадку, а про час його проведення стане відомо найближчим часом.

"Саміт Україна-ЄС відбудеться за будь-яких умов. Найближчими днями будуть оприлюднені дати його проведення", - заявив Єлисеєв, коментуючи повідомлення в ЗМІ про нібито небажання ЄС проводити саміт з Україною.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Питання про асоціацію України з ЄС перенесли на невизначений термін

Раніше повідомлялося, що проведення саміту Україна - ЄС планується на початку 2013 року. Про це повідомила прес-секретар Верховного представника ЄС із питань зовнішньої політики і політики безпеки, віце-президента Європейської комісії Кетрін Ештон Майя Кочьянчіч, а згодом цю інформацію також підтвердили в представництві ЄС у Києві.

У Міністерстві закордонних справ України повідомили, що Саміт Україна-ЄС пройде після формування нового парламенту України. У відомстві зазначили, що такою є позиція європейської сторони, яка полягає в тому, "що вони хочуть провести саміт тоді, коли вони знають, із ким мають справу і хто є другою стороною діалогу".

Зараз ви читаєте новину «Саміт Україна-ЄС відбудеться за будь-яких умов - Єлисеєв». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути