вівторок, 21 березня 2017 15:05

Садовий поскаржився на рекет з боку влади

Садовий поскаржився на рекет з боку влади
"Це геноцид проти громади міста Львова" - Садовий. Фото: twitter.com

Влада штучно роздуває сміттєву проблему Львову, щоб шантажувати мера міста Андрія Садового. Таким чином намагається змусити фракцію "Самопомочі" повернутися в парламентську коаліцію.

Про це він розповів журналістам.

"Це штучно створена проблема. Це як рекет 1990-х: створити проблему, а потім за певні приференції їх вирішувати. Мені їх озвучували сотні разів: "Самопоміч" повертається у коаліцію, голосує, як треба, і всі питання знімають за секунду. Доки "Самопоміч" має особисту позицію, будуть проблеми для Львова та мене особисто. От я їх і маю. Це люди, які приймають рішення у нашій державі", - сказав Садовий.

Через проблему зі сміттям у Львові можуть оголосити надзвичайний стан, закрити школи.

"Коли йдеться про оголошення надзвичайного стану - це компетенція держави. О 15:00 буде засідання комісії із надзвичайних ситуацій області. Проводить голова обласної адміністрації. Кожного дня я звертаюся з офіційними зверненнями. Відповідей - нуль. Це геноцид проти громади міста Львова. Це знущання над містом, яке дуже багато зробило, щоб люди, які сьогодні при владі, були при владі", - наголосив Садовий.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Наказ із Києва - всіх із "Самопомочі" рвати" - фракція заявила про утиски влади

Днями мер Львова Андрій Садовий заявив, що прокуратура до 21 березня висуне йому підозру в справі про пожежу на Грибовицькому сміттєзвалищі і його відсторонять від посади.

За словами генпрокурора Юрія Луценка, питання про вручення підозри Садовому вирішуватиме слідчий незацікавленої області.

Зараз ви читаєте новину «Садовий поскаржився на рекет з боку влади». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути