вівторок, 21 березня 2017 10:33

"Наказ із Києва - всіх із "Самопомочі" "рвати" - фракція заявила про утиски влади

"Наказ із Києва - всіх із "Самопомочі" "рвати" - фракція заявила про утиски влади
"Ми просимо владу: зупиніться, бо горе вам буде" - Березюк. Фото: samopomich.ua

Влада почала боротьбу з партією "Сапомоміч".

Про це сказав лідер фракції Олег Березюк із трибуни парламенту.

"Протягом останніх трьох днів сталася неймовірна ситуація у нашій партії. Запоріжжя, голова обласного осередку, заступник голови облради - відкрита кримінальна справа, допити, тиск безпринципний і безпричинний. Луцьк, голова обласного осередку "Самопомочі", секретар міської ради - нелегітимно відсторонена від виконання обов'язків. Суд відновив її повноваження у зв'язку з провадженням судового засідання. Учора ввечері та сама суддя подзвонила і сказала: "Рішення відмінене. Не можу жити під таким тиском". Житомир, учора приїхав міський голова з Києва з наради. Викликав секретаря ради - голову обласного осередку від "Самопомочі" і каже: "На тобі папір, пиши сама заяву на звільнення. Бо є наказ із Києва всіх із "Самопомочі" "рвати". Львів, голова обласного осередку, заступник голови облради - моральні переслідування, збирання голосів, планується відсторонення від посади. Львів, лідер партії.

Шановні слуги олігархів, ви часом ворога не переплутали?

Ми просимо владу: зупиніться, бо горе вам буде. Не від нас, бо ми - маленька політична партія, а від людей", - оголосив Березюк.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Садовий розповів про плани Адміністрації президента щодо виборів

Днями мер Львова Андрій Садовий заявив, що прокуратура до 21 березня пред'явить йому підозру в справі про пожежу на Грибовицькому сміттєзвалищі і він буде відсторонений від посади.

За словами генпрокурора Юрія Луценка, питання про вручення підозри Садовому вирішуватиме слідчий незацікавленої області.

Зараз ви читаєте новину «"Наказ із Києва - всіх із "Самопомочі" "рвати" - фракція заявила про утиски влади». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути