субота, 11 травня 2019 23:26

Садового знову обрали лідером "Самопомочі"

Садового знову обрали лідером "Самопомочі"
Садового обрали лідером "Самопомочі". Фото: УНІАН

Мер Львова Андрій Садовий очолив "Самопоміч" і очолюватиме партію три роки.

Таке рішення підтримали делегати партійного з'їзду у зв'язку із закінченням попереднього терміну повноважень Садового, повідомили у прес-службі "Самопомочі".

На з'їзді було також затверджено новий склад політичної ради "Об'єднання "Самопоміч".

Членами оновленої політради стали 11 осіб: лідер партії - Андрій Садовий та голова виконавчого комітету "Самопомочі" Олег Лаврик (за посадами), нардепи Олег Березюк, Руслан Сидорович, Роман Семенуха, Оксана Сироїд та Тетяна Острікова, керівники обласних організацій партії Богдан Станіславський, Юрій Акуленко, мер м.Скадовськ Олександр Яковлєв та директор департаменту комунікацій Остап Процик.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Садовий хоче йти у прем'єр-міністри

"Я не обіцяю вам легкої перемоги. Я обіцяю вам, що я буду чесним і зроблю максимум, буду працювати на всі 100%. Але це має бути спільна робота заради спільної перемоги", - заявив Садовий.

11 травня Андрій Садовий заявив, що готовий очолити список партії на майбутніх парламентських виборах і боротися за посаду прем'єр-міністра.

За словами Садового, понад 80% парламентського списку "Самопомочі" складатиму "нові обличчя".

9 квітня Садовий анонсував, що частина його депутатів найближчими днями залишить фракцію. 10 квітня нардеп Єгор Соболєв заявив, що разом із Семеном Семенченком він виходить з "Самопомочі", але депутати залишаються членами її фракції до кінця роботи чинної Ради.

На початку травня про вихід з партії "Самопоміч" повідомили нардепи Вікторія Войціцька, Олександр Данченко, Іван Мірошніченко, Олена Сотник та Олександр Опанасенко.

Зараз ви читаєте новину «Садового знову обрали лідером "Самопомочі"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути