Ексклюзиви
четвер, 04 жовтня 2018 19:48

Садовий зможе зіпсувати настрій іншим кандидатам

Садовий зможе зіпсувати настрій іншим кандидатам
Голова Львову Андрій Садовий не стане президентом, але його голоси можуть вплинути на результати інших. Фото: Politeka

Мер Львова Андрій Садовий не має шансів на перемогу. Але зможе попсувати життя Петру Порошенку, Анатолію Гриценку та Юлії Тимошенко.

Про це Gazeta.ua розказав політтехнолог Олексій Голобуцький.

"Садовий немає шансів на перемогу. Але із 4-5% може попсувати життя іншим кандидатам.

Як представник Західної України може забрати і в Порошенка і Тимошенко, і в Гриценка. Цим зіграє на руку єдиному кандидату від "Опозиційного блоку". Він погіршує Гриценку можливість вийти в другий тур. Але якщо Гриценко потрапить туди, то отримає підтримку і голоси очільника Львова.

Треба подивитись, хто буде висуватись разом із Садовим. Якщо це буде Вакарчук і Зеленський, вони складатимуть конкуренцію. Якщо їх не буде, то не відомо, скільки отримає голосів. Спрацює фактор людей, які мають запит на нові обличчя. Мер Львова не з тих, які приїлись".

Садовий не пішов на вибори із Гриценком, щоб показати свою самостійність.

"Мав серйозний варіант піти на вибори з Гриценком. Але показує, що "Самопоміч" самостійна сила. Якби Гриценко став президентом, то не мав гарантій на майбутнє. Політичні партнери в Україні завжди зникають. Садовий не на багато претендує - свою фракцію у парламенті. Але має амбіції більші, ніж бути мером.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Садовий іде у президенти

Участь Садового і його досягнення будуть досягненнями і для партії. Потрібно дивитись на його кампанію, як початок для парламентської. Увійти до парламенту для Садового буде важливіше, ніж боротьба за посаду президента".

За останніми рейтингами за Юлію Тимошенко готові проголосувати 10,6%. На другому місці з 6,5% чинний президент Петро Порошенко та шоумен Володимир Зеленський. За Анатолія Гриценка – 6%. Андрій Садовий має 2,3%. Наступні президентські вибори відбудуться у березні 2019 року.

Зараз ви читаєте новину «Садовий зможе зіпсувати настрій іншим кандидатам». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути