пʼятниця, 04 грудня 2020 13:10

Садовий вчетверте склав присягу мера Львова

Андрій Садовий склав присягу голови Львівської об'єднаної територіальної громади. Це зробив на засіданні міськради в п'ятницю.

Також склали присягу депутати від фракцій "Самопоміч" і "Голос", які не були присутні на першому засіданні міськради, повідомляє "Інтерфакс-Україна".

Автор: zaxid.net
 

"Кожен, хто прийшов служити громаді від кожної партії, мав багато обіцянок. Ми обіцяли навести лад із транспортом у місті, підсилити галузь медицини, ми говорили про порядок у будівельній галузі та я хочу вірити, що в цій залі ми всі будемо лобістами громадян, а не будівельних компаній", - сказав він.

Андрій Садовий у 2-му турі виборів голови Львівської ОТГ виграв вибори в Олега Синютки від "Європейської солідарності", набравши понад 62% голосів. Садовий став мером Львова вчетверте поспіль.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вибори мерів. Результати показали в інфографіці

Після перемоги на виборах мера Львова Андрій Садовий заявляв, що в місті окремі сили збираються захопити владу - екстреним засіданням міськради.

Зараз ви читаєте новину «Садовий вчетверте склав присягу мера Львова». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути