Ексклюзиви
вівторок, 13 лютого 2018 14:05

"Саакашвілі треба було вбити" - волонтер

"Саакашвілі треба було вбити" - волонтер
Юрій Касьянов вважає, що після видворення опозиційного Саакашвілі влада почне діяти жорсткіше. Фото: radiosvoboda.org

Видворення екс-глави Одеської ОДА Міхеіла Саакашвілі негативно позначиться як на президентові Петру Порошенку, так і на українських опозиціонерах і громадянах.

Про це у Facebook написав волонтер Юрій Касьянов.

"Саакашвілі треба було вбити. Тому що там, на Заході, він для правлячого режиму куди більш небезпечний, ніж в Україні. Там він буде зустрічатися з політиками, бізнесменами, журналістами і всіляко дискредитувати Порошенка", - вважає експерт.

Разом із тим він наголосив, що видворення Саакашвілі підштовхне українську владу діяти жорсткіше.

"Відсутність зрозумілих цілей, які об'єднують ідеї, маргінальне оточення, самозамилування - все це в підсумку дало ще один шанс режиму. Який тепер, звичайно ж, діятиме більш рішуче і жорстко. І ті з українських політиків, хто зітхнув з полегшенням, як тільки фартовий Міша полетів, нехай не сумніваються - дуже скоро прийдуть і за ними. Прийдуть за всіма нами", - передбачає Касьянов.

Він вважає "брутальну розправу" над Саакашвілі не тільки шансом вижити для режиму, а і шансом для народу "розлучитися з царем в голові і почати самостійно вирішувати свою долю. Без надії на Мішу, Петю, Юлю".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Саакашвілі сьогодні мав свідчити у справі Майдану

12 лютого прикордонники затримали екс-губернатора Одеської області Міхеіла Саакашвілі у столичному ресторані. Чартерним рейсом його вивезли до Польщі за процедурою реадмісії.

Саакашвілі позбавили громадянства в кінці липня 2017-го, коли він був за межами України. Сам політик повернувся 10 вересня. В'їхав на територію України через КП "Шегині", що у Львівській області, хоча збирався зробити це через КП "Краковець". Кордону дістався автобусом і незаконно перетнув його разом з 60 особами. Деякі з них застосовували силу до прикордонників.

Суд визнав Саакашвілі винним у незаконному перетині українського кордону і зобов'язав заплатити штраф.

Зараз ви читаєте новину «"Саакашвілі треба було вбити" - волонтер». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути