Ексклюзиви
четвер, 19 жовтня 2017 00:33

Саакашвілі похвалив Коломойського і розкритикував Ахметова

Саакашвілі похвалив Коломойського і розкритикував Ахметова
"Рінат Ахметов став головним бізнес-партнером Порошенка" - колишній голова Одеської ОДА Міхеіл Саакашвілі. Фото: УНІАН

Колишній голова Одеської ОДА Міхеіл Саакашвілі назвав олігарха Ріната Ахметова головним бізнес-партнером президента Петра Порошенка. Водночас політик похвалив іншого олігарха - Ігоря Коломойського.

Про це він сказав у вечірньому ефірі одного з телеканалів.

"Рінат Ахметов став головним бізнес-партнером Порошенка. Щоб ви розуміли, як всі олігархи пов'язані у моєму конкретному випадку.

Коломойський працював в Грузії, там поводився дуже добре. Якраз цей досвід показує, що у тебе правила - ти не береш хабарів, то навіть такі люди як Коломойський можуть нормально працювати", - сказав Саакашвілі.

"Ахметов купив про мене 23-серійний фільм з усіма штампами російської пропаганди і пускає по телеканалу "Україна". Фільм замовлений з Москви, мій арешт замовлений з Москви. А Порошенко поїхав з Іванішвілі (екс-прем'єр-міністр Грузії. - Gazeta.ua) домовлятися про мою екстрадицію. Чому це все робиться? Гроші не пахнуть", - продовжив він.

Також Саакашвілі назвав Ахметова "одним з ініціаторів війни".

"Мільйони людей на Донбасі втратили все. У минулому році Ахметов показав, що у нього додалося 2 мільярди 600 мільйонів доларів.

Я бачив аналіз по підприємствах Порошенка. Банк у нього - чистий прибуток 304%, при тому що в Україні впали сотні банків. Його хлібокомбінат у Вінниці збільшив виручку ПДВ в десятки разів. Президент Трамп з того часу, як став президентом, втратив 1 мільярд (доларів. - Gazeta.ua). Цей же легалізує свої нелегальні доходи від Ахметова і так далі ", - заявив Саакашівлі.

Водночас Саакашвілі заперечив, що мав переговори з Коломойським у Женеві.

"Ніяких переговорів у мене з Коломойським не було і бути не може", - сказав він.

Також Саакашвілі заявив: "Перший закон, який ми приймемо, закон про олігархів. Він стосуватиметься Ахметова, Коломойського, Фірташа, всіх. Вони не повинні контролювати мас-медіа, монополізувати різні сфери. Особливо Ахметов, тому що він зараз у Порошенка в фаворі. Вони повинні вийти з української політики".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Тікати нема куди. Ми все заберемо, що ви вкрали" - під Верховною Радою вимагають новий закон про вибори

Під Верховною Радою третю добу проходить акція "Велика політична реформа". У ній беруть участь представники різних політичних сил, серед яких "Самопоміч", "Батьківщина", "Рух новил сил", "Свобода".

Зараз ви читаєте новину «Саакашвілі похвалив Коломойського і розкритикував Ахметова». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути