Ексклюзиви
середа, 20 січня 2016 12:05

Саакашвілі розпочав парламентську кампанію – нардеп

Саакашвілі розпочав парламентську кампанію – нардеп
Олександр Дроздик. Фото: www.unian.ua

Голова Одеської ОДА Михеіл Саакашвілі завершив віртуальну боротьбу з корупцією та розпочав реальну кампанію з перевиборів до Верховної Ради.

Про це заявив народний депутат фракції "Народний фронт" Олександр Дроздик в ефірі каналу "Еспресо ТВ" у вівторок, 19 січня.

"Я підтримую й завжди підтримуватиму всіх, хто бореться з корупцією в цій державі, за однієї умови: ця боротьба має бути реальною, а не віртуальною", – зазначив депутат.

Водночас він повідомив, що наразі "губернатор Одеської області під маркою антикорупційного форуму, чи руху за очищення, намагається на темі боротьби з корупцією, яка дійсно є дуже болючою, займатися самопіаром, популізмом і всім, чим завгодно, окрім, власне, боротьби з корупцією".

Як зазначив представник "Народного фронту", посилаючись на слова Боровика, у Харкові, створюється нова політична сила.

"Це свідчить про те, що словесна боротьба з корупцією завершилася, а почалася реальна передвиборна кампанія, реальні дії, спрямовані на перевибори до Верховної Ради. Це робить пан Саакашвілі та ті, хто разом з ним стояв на форумі", – пояснив депутат.

"Це виглядає особливо цинічно, оскільки захід проводився в день, коли Одеська область потерпала від негоди – там десятки населених пунктів залишились без світла, – її губернатор залишає свій регіон, їде в Харків і розповідає, як треба жити", – підсумував Дроздик.

Нагадаємо, в оточенні Саакашвілі не виключають створення нової політичної партії.

Зараз ви читаєте новину «Саакашвілі розпочав парламентську кампанію – нардеп». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути