четвер, 15 вересня 2011 09:16

Зі зміною закону про вибори країна повернеться у часи Кучми - Турчинов

Зі зміною закону про вибори країна повернеться у часи Кучми - Турчинов

Перший заступник голови партії "Батьківщина" Олександр Турчинов упевнений, що партія влади прагне змінити закон про вибори народних депутатів, щоб знову потрапити до парламенту.

В інтерв'ю телеканалу "Рада" Турчинов зазначив, що влада втрачає рейтинги і тому вже боїться пропорційної виборчої системи.

Саме тому, на його думку, "вона втягує мажоритарні округи, для того, щоб заховати своє партійне обличчя, свою відповідальність за результати в країні".

"Ми повертаємося назад, ми повертаємося в часи Кучми, коли можна було заасфальтувати дорогу і отримати депутатський мандат, а потім відбивати в парламенті ті кошти, які вклали в ремонт під'їзду або асфальтування дороги", - сказав Турчинов.

Він підкреслив, що Партія регіонів хоче використати в ході виборчого процесу в парламент "сумнівний досвід закону про місцеві вибори".

"Це реальна небезпека, коли взагалі виборчий процес, завдяки деформації виборчого законодавства, може бути перекреслено", - зазначив Турчинов.

Зараз ви читаєте новину «Зі зміною закону про вибори країна повернеться у часи Кучми - Турчинов». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути