четвер, 21 травня 2020 15:31

"Рятувати економіку" - Саакашвілі привів до Венедіктової бізнес
3

Фото: @SaakashviliMikheil

Голова Виконавчого комітету реформ Міхеіл Саакашвілі у четвер привів представників бізнесу в Офіс генерального прокурора. Про це розповів у Facebook, виклав фото з генпрокуроркою Іриною Венедіктовою.

"Вперше за історію прокуратури України генеральний прокурор зустрівся за круглим столом з представниками провідних бізнес-асоціацій, під час якої протягом 2 годин йшла предметна та іноді жорстка розмова про незаконне втручання з боку правоохоронних органів в діяльність бізнесу. На зустрічі також були присутні члени парламенту", - написав він і назвав генпрокурорку "абсолютно відкритою".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Для чого Зеленському Саакашвілі

Саакашвілі заявив, що "домовилися про створення департаменту з захисту інвестицій".

"А також про те, що раз на 2 тижні будуть проводитися зустрічі робочої групи, які покладуть кінець незаконному втручанню СБУ, прокуратури, податкової міліції та інших в економіку. Що нарешті дозволить бізнесу займатися своєю справою, рятувати себе, рятувати економіку і рятувати країну", - заявив він.

"Думаю, що це початок дуже плідної співпраці.

До речі, сьогодні також вперше в історії України представники бізнесу влаштували маски-шоу біля входу в Генеральну прокуратуру", - резюмував Саакашвілі.

7 травня президент Володимир Зеленський призначив Міхеіла Саакашвілі головою Виконавчого комітету реформ.

"Щиро вітаю Міхеіла Ніколозовича з новим відповідальним викликом. Вірю, що він зможе надати імпульс Національній раді реформ та допоможе у здійсненні важливих змін у житті країни", - заявив глава держави.

Зараз ви читаєте новину «"Рятувати економіку" - Саакашвілі привів до Венедіктової бізнес». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути