субота, 25 вересня 2021 14:23

Рябошапка визнав, що підозра Порошенку - це юридичний треш

Рябошапка визнав, що підозра Порошенку - це юридичний треш
Однією з причин звільнення Рябошапки стало кримінальне провадження проти Коломойського. Фото: ua.news

Колишній генеральний прокурор Руслан Рябошапка вкотре заявив, що підозра п'ятому президенту, лідеру партії "Європейська Солідарність" Петру Порошенку , яку його змушували підписати - це "юридичний треш".

"Справа Порошенка - я про неї говорив, це був відвертий "юридичний треш". Цю підозру я не підписав і через декілька місяців новий генеральний прокурор цю підозру теж не підписала, а провадження взагалі закрила".

В ефірі програми "Свобода слова Савіка Шустера" він також повідомив, що ще однією причиною його звільнення стало кримінальне провадження у справі "ПриватБанку" проти олігарха Ігора Коломойського.

"Мене звільнили за те, що ми почали боротьбу за очищення прокуратури. І ті кишенькові прокурори, багато з яких були пов'язані з парламентом, з депутатами, з якимись міні-олігархами, які теж приходили в кабінет до президента, вони були незадоволені тим, що ці кишенькові прокурори викинуті нами з системи. Це питання, яке було пов'язане з тим самим Коломойським. Оскільки саме ми передали до НАБУ ті матеріали, які стали зараз підставою для перших підозр для колишніх ТОП менеджерів "ПриваБанку", - наголосив Рябошапка.

"Це питання і щодо інших олігархів, справи щодо яких теж були "злиті". Ми ці справи заводили, шукали по всій Україні, відновлювали і починали по ним працювати. От власне і відповідь на це все", - резюмує Рябошапка.

Зараз ви читаєте новину «Рябошапка визнав, що підозра Порошенку - це юридичний треш». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути