Ексклюзиви
середа, 05 вересня 2007 14:26

Рудьковського можуть посадити на 7 років

Сьогодні Служба безпеки України направила запит міністру транспорту і зв"язку Миколі Рудьковському з вимогою надати інформацію з приводу його заяв щодо можливої підготовки теракту.

Як повідомили  у прес-центрі СБУ, згідно зі ст. 6 Закону України "Про боротьбу з тероризмом", якщо Рудьковському стало відомо "про підготовку злочину, який може спричинити загибель людей або інші руйнівні наслідки, він як законослухняний громадянин повинен звернутися до правоохоронних органів і надати вичерпну інформацію, якщо, звичайно, вона у нього є".

Служба безпеки наголошує, що якщо громадянин України з якихось особистих, або політичних міркувань надає завідомо неправдиву інформацію, Кримінальний кодекс України передбачає відповідальність, у тому числі покарання до 7 років позбавлення волі (Ст. 259 Кримінального кодексу України - Завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об"єктів власності), пише УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Рудьковського можуть посадити на 7 років». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути