Ексклюзиви
середа, 05 вересня 2007 10:36

Янукович: Рішення РНБО про звільнення Рудьковського і Шуфрича чисто політичне

Прем"єр-міністр України Віктор Янукович називає політичним рішення Ради національної безпеки та оборони про усунення з посад міністра транспорту і зв"язку Миколи Рудьковського та міністра з питань надзвичайних ситуацій Нестора Шуфрича.

"Я вважаю, що рішення яке було вчора розглянуто, наприклад зі звільнення міністрів за 20 днів до виборів – це чисто політичне рішення", – сказав прем"єр, відкриваючи засідання уряду в середу в Києві.

Як повідомлялося, у вівторок РНБО ухвалила рішення усунути від виконання обов"язків Шуфрича і Рудьковського. За словами президента Віктора Ющенка, Рудьковський не вжив заходів з безпеки на залізничному транспорті, а Шуфрич не зміг "відповідально відреагувати на стихійні лиха".

Секретар РНБО Іван Плющ заявив на брифінгу, що Януковичу "доручено виконати рішення Радбеза "про звільнення з посад Шуфрича і Рудьковського, повідомляє  Інтерфакс.

Зараз ви читаєте новину «Янукович: Рішення РНБО про звільнення Рудьковського і Шуфрича чисто політичне». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути