понеділок, 23 червня 2008 16:06

Рудьковський "розслабився" на Козирній вечірці (ФОТО)
7

Власник мережі ресторанів "Козирна карта" Андрій Задорожній влаштував для своїх друзів і клієнтів хорошу гулянку. Приводом зібрати всіх у виставковому центрі на Лівому березі став п"ятнадцятий День народження мережі.

Столи ломилися від їжі і випивки, а на сцені працювали, жартуючи один над одним, російські ведучі Дмитро Дібров і Тіна Канделакі. Цікаво, що розважити публіку прийшов народний депутат України Святослав Вакарчук, в зоряному складі "Океану Єльзи". На одній сцені з ним співали закордонні гості: Uma2rman, "Ляпіс Трубецкой" і Гарік Сукачов.

Потрапити на вечірку змогли тільки обрані, за спеціальними запрошеннями. Про те, щоб купити пропуск на найгучнішу гулянку року, мова взагалі не йшла. Серед почесних гостей Козирної party був і  екс-міністр Микола Рудьковський, який на цьому "Дні народження" виглядав досить бадьоро.

Також ушанувати організаторів прийшли президент НОК Сергій Бубка, боксер Володимир Вірчис, чоловік Ольги Сумської Віталій Борисюк, актор Євген Паперний, модель Інна Цимбалюк "народні кролики" Володимир Моїсєєнко і Володимир Данилець.
Під час виступу "Ляпісу" між столиками була "помічена" молода мама - ресторатор Маргарита Січкарь з келихом коктейлю в руках, пише VIP.

Зараз ви читаєте новину «Рудьковський "розслабився" на Козирній вечірці (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути