вівторок, 19 лютого 2008 11:08

Рудьковський пообіцяв не тікати за кордон

Колишній міністр транспорту і зв"язку України Микола Рудьковський, якого вчора звільнили з-під варти, не збирається залишати Україну. Про це заявила його прес-секретар ВікторіяБутенко.

За її словами, Рудьковський має багато можливостей поїхати з країни, але він цього не зробить. "Інформація щодо намірів Рудьковського залишити країну або навіть місце свого проживання є недостовірною, а її розповсюдження - провокацією і ганебним псевдоаргументом", - завірила Бутенко.

Учора в деяких ЗМІ з"явилася інформація про літак, який нібито замовлений на ім"я Рудьковського. "На час, на який нібито був замовлений літак, сам Рудьковський знаходився в СІЗО", - відзначили в прес-службі СПУ.

Нагадаємо, 19 лютого, Апеляційний суд Києва ухвалив рішення відмінити ухвалу Печерського райсуду столиці про обрання запобіжним для колишнього міністра транспорту і зв"язку України Рудьковського заходом узяття його під варту і ухвалив рішення звільнити його під підписку про невиїзд, повідомляє Ліга онлайн.

Зараз ви читаєте новину «Рудьковський пообіцяв не тікати за кордон». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути