Ексклюзиви
четвер, 06 вересня 2007 09:52

Рудьковський нагодує гарячими обідами пікетувальників від НУ-НС

Міністерство транспорту та зв"язку здійснює низку заходів із підготовки до безстрокового пікетування, організованого блоком "Наша Україна-Народна самооборона".

Про це заявив міністр транспорту й зв"язку Микола Рудьковський після заяви про відповідні рішення блоку у середу, повідомляє прес-служба Мінтрансу.

"Якщо вони чекають моєї відставки, пікетування затягнеться. А скоро на вулиці вже стане холодно", - сказав Рудьковський.

Для забезпечення основних потреб демонстрантів Мінтрансзв"язку за дорученням міністра створить "належні умови для перебування цих людей перед будівлею відомства", сказано в повідомленні.

Так, міністерство "забезпечить їх кавою, чаєм та теплими речами, які їм зможуть невдовзі знадобитися, а також поставить лави перед будівлею".

За словами Рудьковського, розмір компенсації, яку отримуватимуть пікетувальники, "буде невеликим", тому вони навряд чи зможуть забезпечити себе гарячим харчуванням.

"Ми нагодуємо їх обідами", - пообіцяв міністр.

Загалом, коментуючи пікетування, Рудьковський зазначив, що не здивований діями блоку "Наша Україна – Народна самооборона".

"Так звана РНБО, на підтримку рішення якої відбуваються пікетування, фактично перетворилася на засідання керівників штабів цього блоку, оскільки ними є голови обласних державних адміністрацій, які входять до складу Ради", - заявив він.

У середу блок НУ-НС заявив, що у четвер, 6 вересня, о 9-й годині ранку розпочинає безстрокове пікетування Мінтрансу та Міністерства з питань надзвичайних ситуацій на підтримку рішення РНБО про відсторонення від виконання обов"язків Рудьковського та керівника МНС Нестора Шуфрича, повідомляє Українська правда.


Зараз ви читаєте новину «Рудьковський нагодує гарячими обідами пікетувальників від НУ-НС». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути