вівторок, 10 липня 2018 12:36

Розстріли на Майдані: знайшли нові докази

Розстріли на Майдані: знайшли нові докази
На верхніх поверхах готелю "Україна" знайшли кулі. Фото: Радіо Свобода

У справі про розстріли на Майдані взимку 2014 року на верхніх поверхах готелю "Україна" знайшли кулі. Про це "Українським Новинам" розказав керівник департаменту спеціальних розслідувань Генпрокуратури Сергій Горбатюк.

Нові докази знайшли промислові альпіністи, які працюють у справі про розстріли на Майдані. Експертиза вилучених куль досі триває. Залучені промислові альпіністи продовжують працювати на верхніх поверхах готелю "Україна".

"Роботи ще не завершені. Вирішили залучити альпіністів, і не даремно - знайшли кулі. Відразу ж ми призначили експертизу, але у нас в державі така проблема, що дуже довго їх проводять. Деякі понад двох років не можуть завершитися".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Є чотири кримінальні справи, де Порошенко може стати фігурантом і сісти - Гнап

Раніше Горбатюк заявив, що керівництво Генеральної прокуратури України намагається незаконно впливати на розслідування злочинів на Майдані. Горбатюк вважає, що реорганізація його департаменту фактично відбувається таємно, а згідно із законом, до 20 листопада 2019 року справи Майдану не повинні переходити Державному бюро розслідувань.

Зараз ви читаєте новину «Розстріли на Майдані: знайшли нові докази». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути