понеділок, 01 квітня 2019 10:29

У зоні ООС за Порошенка проголосували менше, ніж за Зеленського

  Опубліковані результати голосування серед військових. Фото: Цензор.НІ
Опубліковані результати голосування серед військових. Фото: Цензор.НІ

Український журналіст Юрій Бутусов опублікував попередні результати голосування на спеціальних виборчих дільницях для військовослужбовців Збройних сил України у зоні ООС.

За Володимира Зеленського проголосували 517 людей, Петра Порошенка – 470, Олега Ляшка – 52, Руслана Кошулинського – 46, Юлію Тимошенко – 38, Анатолія Гриценка – 29, Ігоря Смешка – 28, Олександра Вілкула – 13, Юрія Бойка – 12, Юрія Тимошенко – 4.

"Цифри показують, що в ЗСУ дуже різне бачення про те, хто може бути головнокомандувачем під час війни. І це показує якість інформаційної роботи і морально-психологічного стану у військових частинах", - написав Бутусов у Facebook.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Бойка підтримали фронтові області, Порошенка - західні

Центральна виборча комісія винесла остаточне рішення, що вибори в Україні відбулися. Тим часом там не припиняють рахувати голоси виборців. Уже обробили 53.25% електронних протоколів. Результати суттєво не змінюються і кандидати не міняються місцями.

Лідирує шоумен Володимир Зеленський. У нього 30,23%, це 2 млн 835 тис. 281 голосів. За ним іде чинний президент Петро Порошенко 16.61% - 1 млн 557 тис. 723 голосів.

Зараз ви читаєте новину «У зоні ООС за Порошенка проголосували менше, ніж за Зеленського». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути